Befektetés

Befektetés a PREMIER Ingatlanirodával

Egy ingatlan vásárlás a legnagyobb és legjobb befektetés lehet. Részletes információk alapján kell döntést hoznia mielőtt ingatlan vadászatra indul. Mekkora keret áll rendelkezésére? Hol szeretne élni? Hol szeretne befektetni? Mik a feltételek? Sok kérdésre kell választ kapni és sok lehetőségből kell választani. Aztán ott van még a lakások folyamatos megtekintései az Ön által felálított kritériumok és költség alapján, amit az ajánlattétel követ, a tárgyalás az eladóval, egészen addig, amíg valamennyi feltétel teljesül, és Ön készen áll arra, hogy beköltözzön új álomotthonába. Úgy tűnik, hogy ez időigényes és sok munkával jár? Valóban, de nem akkor, ha a PREMIER Ingatlaniroda munkatársai segítik Önt minden lépésében.

Az Ön legjobb érdekében dolgozunk 

Egy képzett ügynök elhivatott annak érdekében, hogy az ingatlanvásárlás teljes folyamatán keresztül hasznos tanácsokkal lássa el Önt. Mi nem sajnáljuk az időt, meg szeretnénk érteni az Ön szükségleteit, igényeit, és legfőképpen azt, hogy mi a fő célja, mi motiválja Önt a vásárlásban.


Nagyon fontos, hogy amennyiben nincs összhang és egyetértés Ön és az ingatlanügynöke között, az egész vásárlási folyamat frusztráló és fárasztó lehet. Irodánk barátságos és szakképzett ügynökei azonnal bizalmat ébresztenek Önben, tisztán és türelmesen kommunikálnak.

Segítünk eligazodni az ingatlanpiacon

A PREMIER Ingatlaniroda több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik, mely segít Önt eligazodni a jelenlegi ingatlanpiacon. Ügynökeink a legtöbb döntés meghozatalában asszisztenciát nyújtanak, és tanácsaikkal mindaddig segítik Önt, amíg lépésről lépésre, egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a számára legideálisabb otthont megtalálja. 

Segítünk szűkíteni a keresést a tökéletes otthon megtalálásának érdekében

Minden vevőnek megvan a saját életstílusa, szükségletei, preferenciái, melyek vagy változnak, vagy állandóak maradnak attól függően, hogy éppen milyen pénzügyi korlátok bukkannak fel életében, vagy a korábbi életéhez képest milyen változások történnek. Szükségleteit a megfelelő otthonnal párosítani nem olyan egyszerű, mint ahogy Ön azt elképzeli. A PREMIER Ingatlanirodával stressz nélkül válogathat az Önnek legmegfelelőbb ingatlanok között. Potenciális otthonok között keresgélünk, kiaknázzuk a tudásunkat a helyi piacról, annak érdekében, hogy lehetőség szerint leszűkítsük a keresést, így Ön a munkánk befejeztével a legmegfelelőbb ajánlatok közül válogathat. 

A folyamat minden lépésében segítünk

Az eladóval történő alkudozás az egyik legfontosabb feladat az ingatlan vásárlás folyamatában. Mi Ön helyett levezényeljük a tárgyalásokat, vállaljuk minden nyomtatvány előkészítését, mely az ajánlat és ellenajánlat tételéhez szükséges. A vásárlás lezárásában is jelen vagyunk egészen a birtokbaadásig, annak érdekében, hogy az Ön érdekei végig védve és képviselve legyenek. 


HÍVJON MINKET MÉG MA!

További információért kérjük lépjen kapcsolatba a PREMIER Ingatlanirodával. 
Reméljük hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük.


Vásárolni szeretne?

Szóval, Ön eldöntötte hogy ingatlant vásárolna… de azt tudja, milyen fajta ingatlanba fektetné pénzét? Olyan sok mindenre kell gondolni, amikor ingatlant vásárolunk, hogy az egész folyamat fárasztó lehet, de akkor nem, ha a mi szakértő ügynökeinkre bízza ezt. 

A megfelelő döntés meghozatala

Akár első ingatlanát vásárolja, akár egy második otthont venne, fontos hogy tudja, hogy milyen hasznot remélhet befektetéséből mielőtt több millió forintot kiad érte.
Ha szüksége van tanácsra és irányításra a megfelelő ingatlan megvásárlásához, PREMIER Ingatlaniroda a név, amelyben megbízhat.

Hozzáférés az ingatlanok széles skálájához

A PREMIER Ingatlanirodával, mint az Ön ügynökével, hozzáférése lesz ajánlott ingatlanok hosszú lisájához. A csapatunk egy kidolgozott bemutatóval szolgál Önnek az adatbázisunkban szereplő ingatlanok közül, melyből Ön kiválaszthatja az igazán megfelelőt. A csapatunkkal gyerekjáték lesz megtalálni Önnek és családjának a tökéletes otthont. 

Szakértő PREMIER ingatlan tanácsadóink nemcsak segítenek a tökéletes ingatlan megtalásában, hanem a vételi folyamatnál is jelen vannak, és a papírmunkát is átvállalják. Szolgáltatásunk tartalmazza: 

KERESSEN MINKET MÉG MA!

Hogy megtaláljuk Önnek a tökéletes ingatlant, az nem csak a munkánk, hanem a szívügyünk is.

Kapcsolat

Kérjük adja meg adatait, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot

© 2017 Premier Propery Management Ltd. | Solution by Totalnet