Bútorozás


Ön befektetésre vásárolt egy ingatlant. Egy gyors felfrissítés után készen áll, hogy meghirdesse kiadásra. A kérdés: bútorozva vagy bútorozatlanul? 

A marketing stratégiák és üzleti tervezés része az is, hogy az ingatlan tulajdonosnak el kell döntenie, hogy az ingatlant teljesen bútorozva vagy pedig bútorozatlanul adja bérbe. Ezek mindegyikének megvan az előnye és a hátránya is, melyeket a tulajdonosnak óvatosan kell mérlegelnie, figyelembe véve a jelenlegi piaci helyzetet, az ingatlan bérbeadás célját és a megcélzott bérlő kört.

Teljesen bebútorozott helyiségek

Érthető módon az igényesen bútorozott ingatlanokban magasabb a bérleti díj, kisebb a verseny.

Üres, bútorozatlan helyiségek

Amikor a tulajdonosok bútorozatlanul adják bérbe az ingatlant, tisztában kell lenni azzal, hogy a bérlők száma végtelen, csakúgy, mint a versenytársaké.

A bérlők nagy része arra törekszik, hogy a bérleményt a lehető legotthonosabbá és legszemélyesebbé tegye. Ez azt jelenti, hogy inkább üres ingatlant bérelnek, melyet saját bútoraikkal és dekorációikkal töltenek meg.

A bútorozás tervezése a befektetésre szánt ingatlanoknál segít növelni a hasznot és egy tökéletes látványt nyújt, mely által könnyen bérbe lehet adni bútorozottan.

A PREMIER Ingatlaniroda széles skálájú modern és tradícionális bútorozási csomagot ajánl, 1, 2 és 3 hálószobás ingatlanok esetében is. A bútorozási csomagok alkotásokkal és extra kiegészítőkkel vannak kombinálva, biztosítván, hogy az ingatlan elnyeri a tetszését a jövőbeli bérlőknek.

Lépjen kapcsolatba a PREMIER Ingatlanirodával és tudja meg hogyan segíthetünk Önnek.

Kapcsolat

Kérjük adja meg adatait, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot

© 2017 Premier Propery Management Ltd. | Solution by Totalnet