Kiadás

Bérbeadás a PREMIER Ingatlanirodán keresztül 

Egy ingatlan kiadása egyszerű dolognak tűnik elsőre, de amint elkezdi az ingatlant a kereső személyeknek mutatni, rá fog jönni, hogy mennyire nem egyszerű feladat megtalálni a tökéletes bérlőt, aki minden hónapban, időben fizet, és úgy gondozza az ingatlant mintha a sajátja lenne.

Összeszervezni a mutatásokat, úgy hogy egy időintervallum alatt több érdeklődőnek prezentálva legyenek, nem kis feladat – előfordulhat, hogy több napig vagy hétig is eltart, amíg minden potenciális jelöltnek meg tudja mutatni.

Célunk azoknak az ingatlantulajdonosoknak a dolgát megkönnyíteni, akik azt az elvet vallják, hogy az idő pénz - a nem megfelelő bérlőnek való kiadás pedig nagyon nagy veszteség is lehet és épp ezért inkább olyan profi ingatlanosokra bízzák az ideális bérlő megtalálását akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, akiknek a tulajdonosi elégedettség a legfontosabb tényező és akik azt szeretnék hogy minden ingatlanközvetítő iroda arra törekedjen, hogy a meghirdetett ingatlan olyan bérlőre találjon aki a tulajdonosnak profitot termel és nem extra kiadásokat generál.

A PREMIER ingatlaniroda az alábbiakban segít bérbeadás esetén:

KERESSEN MINKET MÉG MA


Bérelni szeretne?

A PREMIER Ingatlaniroda szolgáltatásaival az ingatlan bérlés egyátalán nem lesz fáradság Önnek.

Egy profi bérbeadási szolgáltatás

A tökéletes bérelt ingatlan megtalálása – mely szükségleteinek és az anyagi helyzetének is megfelelő – egy megfelelő ügynökség nélkül fárasztó lehet.

A PREMIER Ingatlaniroda kívül-belülről ismeri a magyar ingatlanpiacot és megvannak az eszközei annak érdekében, hogy megkönnyítsék az Ön keresését. Mi vagyunk azok az ingatlanpiaci szakértők, akikben megbízhat, ha idő és pénzpazarlás nélkül szeretne tökéletes ingatlant találni.

Ajánlott bérbeadási szolgáltatásaink

PREMIER Ingatlaniroda a következő megoldásokat kínálja bérlésre:

Akár egyik bérelt ingatlanból költözne egy másikban, vagy először bérel ingatlant a fővárosban, a PREMIER Ingatlaniroda az, aki segít Önnek.

KERESSEN MINKET MÉG MA és kezdje velünk a bérbeadási folyamatot.
Garantáljuk, hogy elégedett lesz szolgáltatásainkkal. 

Lakást bérelne? A PREMIER Ingatlanirodában bízhat! Tudjuk, hogy a zsúfolt fővárosban nem túl egyszerű kényelmes és megfizethető albérletet találni. Ha nincs ideje, vagy nincsenek meg a megfelelő forrásai, a mi tapasztalt ingatlanügynökeink megkeresik Ön helyett a megfelelő ingatlant, csak mondja el hol és milyen felszereltségű otthont keres, mekkora a kerete, és mi összeállítunk egy megfelelő listát Önnek, amiből válogathat. Miért korlátozza a lehetőségeit azzal, hogy saját maga keresgéli a lakásokat, amikor velünk széles körű ingatlanadatbázisból válogathat?

Bérleti megoldások elejétől a végéig

A lakásbérlés folyamata unalmas lehet a megfelelő támogatás nélkül. Attól a pillanattól kezdve, hogy elhatározta hol szeretne ingatlant bérelni, szakképzett ügynökeink végigkísérik Önt a lakásbemutatás, tárgyalás, szerződéskötés, beköltözés folyamatán. Nem kell, hogy drága idejét vagy energiáját feleslegesen pazarolja, cégünk a folyamat elejétől a végéig tartó megoldást kínál.

Szolgáltatásaink:

A bérlés megkönnyítése

Amint elmondja nekünk igényeit, összeállítunk egy listát azokból az adatbázisunkban szereplő ingatlanokból melyek szóba jöhetnek, melyekből Ön még tovább szűrhet, mielőtt megtekinti őket.

Abban az esetben, ha teljesen biztos abban, hogy meg szeretné tekinteni az ingatlant, bemutatjuk azt Önnek. Ha tetszik az ingatlan, a csapatunk felügyeli a további papírmunkát, Önnek alig lesz dolga, már a beköltözésre fókuszálhat.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy többet tudjon a bérleti megoldásokról melyeket személyre szabunk az Ön igényeinek megfelelően.

Kapcsolat

Kérjük adja meg adatait, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot

© 2017 Premier Propery Management Ltd. | Solution by Totalnet