PREVENTÍV BÉRBEADÁS

Hogyan lehet problémamentes, passzív bevétel az ingatlankiadás?

PREMIER PREVENTÍV BÉRLŐKÖZVETÍTÉS

A passzív jövedelem olyan bevételi forrás, amivel nem kell folyamatosan, aktívan dolgoznia, vagyis pénzt kereshet, miközben alszik, teniszezik, kávézgat az ismerőseivel vagy utazgat a világban. 

Jól hangzik?

Igen, az ingatlan bérbeadás is lehet ilyen! Ha Ön profi benne.

Ha nem profi benne, akkor akár masszív aktív kiadás és rengeteg munka is lehet, mérhetetlenül sok bonyodalommal. Nézzük, milyen veszélyek fenyegethetik az ingatlankiadásból származó passzív jövedelmét:

Rossz bérlőt választott, pedig olyan rendesnek tűnt…

Rossz szerződést használt, pedig a netről töltötte le…

Ezek csak a leggyakrabban előforduló problémák. A több mint 10 éves ingatlan bérbeadási tapasztalatunk bebizonyította, hogy a teljes lista szinte végtelen, egyrészt, mert folyamatosan változik a piaci és a jogi környezet, másrészt, mert a rosszul megválasztott bérlők mérhetetlenül kreatívak tudnak lenni.

Ezért, megvizsgálva a teljes folyamatot, kidolgoztuk azt a megelőzésre fókuszáló rendszert, mely a lehető legalacsonyabbra csökkenti a problémás helyzeteket, és növeli az ingatlan bérbeadásából származó jövedelme passzivitását:

 

A PREMIER PREVENTÍV INGATLANKIADÁS:

1. LAKÁSPROFIL


2. BÉRLŐPROFIL


3. SZERZŐDÉS ELŐKÉSZÍTÉSMIÉRT ÉRI MEG, HA RÁNK BÍZZA AZ INGATLANA KIADÁSÁT?

A több mint 10 éves ingatlanpiaci tapasztalatunk során számtalan helyzettel találkoztunk, melyek tanulságait levonva dolgoztuk ki a probléma megelőzésre fókuszáló bérlőszűrő rendszerünket és bérleti szerződésünk tartalmát. Ennek hitelességét és sikerességét bizonyítja az a több száz ügyfelünk, aki bennünket bíz meg ingatlana kiadásával.

MENNYIBE KERÜL?

Ingatlankiadás bérlőminősítéssel: 1 havi bérleti díj, egyszeri költség

Előzze meg a problémákat, bízza ránk az ideális bérlője megtalálását és jogi biztonságának megteremtését, hogy nyugodtan élvezhesse a lakáskiadásból származó passzív jövedelmét!

 
A PREMIER AKTÍV INGATLANKEZELÉS szolgáltatásunkkal a bérlőkezelés és ingatlan karbantartás terheit is levesszük az Ön válláról.


BŐVEBBEN A PREMIER AKTÍV INGATLANKEZELÉSRŐL


Kérje ingyenes konzultációnkat! 

Kapcsolat

Kérjük adja meg adatait, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot

© 2017 Premier Propery Management Ltd. | Solution by Totalnet