AKTÍV INGATLANKEZELÉS

Aktív ingatlankezelés, amitől igazán passzív lesz az ingatlankiadásból származó jövedelme

PREMIER AKTÍV INGATLANKEZELÉS

Ha megtalálta az Önnek ideális bérlőt, már majdnem mindent megtett, hogy igazán passzív legyen az ingatlanbérbeadásból származó jövedelme. Majdnem mindent, mert a lakáskarbantartásból, bérletidíj beszedéséből vagy a bérlő ellenőrzéséből adódó feladatok még továbbra is idő- és energiabefektetést várnak el Öntől, hiszen dolgoznia kell a bevételért:

Hosszan sorolhatnánk az ingatlankezeléssel járó gondokat, mert a bérbeadónak még egy ideális bérlő esetén is rengeteg feladatot ad a saját érdekeinek képviselete és kötelezettségeinek teljesítése. 
Teljeskörű ingatlankezelés szolgáltatásunkkal ennek a terheit is levesszük az Ön válláról, hogy igazán nyugodt és gondtalan lehessen az ingatlankiadásában.

PREMIER AKTÍV INGATLANKEZELÉS

1. KULCSÁTADÁS

2. PROBLÉMAMEGOLDÁS

KULCSÁTVÉTEL

KIKÖLTÖZTETÉS VÉGREHAJTÁSSALMIÉRT ÉRI MEG, HA RÁNK BÍZZA AZ INGATLANKEZELÉST?

Már többszáz ügyfelünk bízott meg bennünket az ingatlana kezelésével. Van, aki saját, van, aki mások kárán tanulva jött rá, hogy a díjaink sokszorosát veszítheti el, rengeteg időrabló és idegőrlő helyzetnek teszi ki magát, ha egyedül próbál megbirkózni a feladattal.MENNYIBE KERÜL?

INGATLANKEZELÉS: havonta a kiadott ingatlan bérleti díjának 10 %-a.

Legyen passzív az ingatlankezelés gondjaiban, hogy aktív lehessen az onnan származó jövedelme kellemes elköltésében!


A PREMIER PREVENTÍV INGATLANKIADÁS szolgáltatásunkkal a megfelelő bérlő megtalálásának és a minden helyzetre kiterjedő bérleti szerződés elkészítésének terheit is levesszük az Ön válláról.


BŐVEBBEN A PREMIER PREVENTÍV INGATLANKIADÁSRÓL


Kérje ingyenes konzultációnkat!

Kapcsolat

Kérjük adja meg adatait, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot

© 2017 Premier Propery Management Ltd. | Solution by Totalnet