Ingatlankezelés

Ingatlankezelés PREMIER Ingatlanirodával 

A bérbeadó ingatlanok iránt óriási a kereslet Budapesten és nagy számban vannak olyan személyek, akik jövedelmező befektetés céjából vásárolnak ingatlant. Azonban, amikor bérbeadás céljából vásárol valaki, fontos tudnia, hogy ehhez ingatlankezelés is tartozik. Gyakran idő- tapasztalat-, vagy szakértelem hiányában a befektetésből a tulajdonosok nem hozzák ki a maximális profitot. Hagyja az ingatlankezelést a PREMIER Ingatlanirodára és világszinvonlú szolgáltatást garantálunk. Itt van néhány remek ok, miért minket válasszon: 

  1. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk az ingatlanpiacon. Ez alatt a hosszú idő alatt a szakma minden csinját-bínját elsajátítottuk, mely ahhoz szükséges, hogy bármilyen típusú, méretű, elhelyezkedésű ingatlant sikeresen kezeljük.
  2. Csapatunk profi szakemberekből áll, akik nagy tudással rendelkeznek a helyi viszonyokról, melyet Önnel is megosztanak, ha tanácsra van szüksége a kiadással vagy a lakáskezeléssel kapcsolatban.
  3. Hatalmas ingatlankezelő tapasztalatunknak köszönhetően gyakorlati és tárgyilagos tanácsot tudunk adni bérlő kereséssel, ingatlan időszakos ellenőrzéssel, adózással és még sok más kérdéssel kapcsolatban.
  4. Segítünk abban, hogy az ingatlankezelés során a hozamát maximalizáljuk és a kockázatot a lehető legalacsonyabb szinten tartsuk.
  5. Alkalmazottaink folyamatos képzésben részesülnek, tisztában vannak az ingatlanpiacon zajló legújabb változásokról, így bármikor friss és lényeges információval tudnak szolgálni, akár egy piaci trendről, akár új törvényszabályozásról legyen szó.
  6. Folyamatos kapcsolatot tartunk bérlőkkel, tulajdonosokkal, eladókkal, vevőkkel, csökkentve így az időt, mely ahhoz kell, hogy a keresleti és a kínálati oldalakat összepárosítsuk. Ez biztosítja azt, hogy az Ön befektetése soha ne legyen alulhasznosított.

Segítségre van szüksége az ingatlana kezelésében?
Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel még ma! 

Ingatlankezelési szolgáltatás:

Az ingatlanpiacon eltöltött több mint 10 éves tapasztalatunk folyamán nagy számú ingatlantulajdonost láttunk, akik nem tudtak dönteni, hogy saját maguk kezeljenek, vagy elhivatott, profi szakember gárdára bízzák ezt a folyamatot. Ebből eredően, az ügyfeleink által egyik leggyakrabban feltett kérdés az: „megbízzak egy ingatlankezelőt?” 

Az ingatlankezelés több időt és energiát igényel, mint amire a legtöbb befektető számít. Ez nem azt jelenti, hogy Ön saját maga nem kezelheti ingatlanát, amennyiben tisztában van a bérbeadók jogaival és kötelezettségeivel. Azonban, ne feledje, a törvénybeli szabályozások, az előírások gyakran változnak, így folyamatos rizikónak teszi ki magát, hacsaknem profikra bízza ezt a munkát.

Fogadjon ingatlankezelőt, hogy csökkentse a befektetése kockázatát

Gondolja meg, hogy megbíz egy jó hírű ingatlankezelőt, hacsak nem engedheti meg magának az „ön”-kezeléssel járó felesleges kockázatot. Néhány előnye annak, hogy elhivatott ingatlankezelők dolgoznak Önért, például: bérleti díj beszedés banki utalásos rendszerrel, folyamatos karbantartás és javítás szükség szerint, biztosítás ügyintézése, társasházi és közüzemi díjak fizetésének felügyelete, pénzügyi nyilvántartás vezetése a bevételekről és kiadásokról, havi utalás a tulajdonosok számlájára. 

VÁLASSZON MINKET, hogy befektetése stresszmentes legyen, és hogy élvezze a nyugalmat - tudván, hogy a legjobbakat bízta meg a munkával.

Az ingatlankezelés előnyei:

Amennyiben rendelkezik befektetési célból vásárolt, kiadásra szánt ingaltannal, egy profi ingatlankezelő cég szolgáltatásai jól jöhetnek. Ez azért van, mert az ingatlankezelés gyakorlatilag olyan, mint egy teljes állású munka. Több rétű feladatokat kell kezelni és megoldani, lehetőleg azonnal, a jogszabályok betartásával. Íme, néhány ok, hogy miért van az, hogy a befeketésre szánt ingatlanokat egyre gyakrabban bízzák inkább profi ingaltankezelő cégre. 

Ingatlan kiadás megbízható bérlőknek

Mint bérbeadó, Önnek figyelnie kell arra, hogy a bérlők a szerződésben foglaltakat gond nélkül betartsák. Egy megbízható bérlő úgy vigyáz az ingatlanra, mint a sajátjára, a bérleti díjat pedig mindig időben fizeti. Egy jó és megbízható bérlő találása fárasztó munka lehet, amennyiben ezt saját maga végzi. Egy tapasztalt ingatlankezelő a PREMIER Ingatlanirodából átvállalja Ön helyett a megfelelő bérlő megtalálását, megszervezi az ingatlana megtekintését, és leellenőrzi a jövendőbeli bérlő anyagi hátterét. 

Bérleti szerződések és jogi ügyek felügyelete

Az ingatlankezelőink biztosítják, hogy olyan bérleti szerződés kerüljön aláírásra, mely tartalmazza, mind a bérlő mind pedig a bérbeadó kötelességeit. Eligazítják Önt a jogi felelősségvállalással kapcsolatban, mint időszakos ellenőrzései például olyan berendezési tárgyaknak, melyek személyi sérülést okozhatnak. Amennyiben a bérlők fel akarják bontani a szerződést, kezelőink a biztosítékai annak, hogy a felmondás a megfelelő módon történjen, és kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a bérlemény minél előbb újra kiadható legyen. 

Bérleti díjak folyamatos figyelése, nyomon követése

Az életükben először ingatlanba feketetők gyakran abba a hibába esnek, hogy túlbecsülik a bérleti díjakat, túlárazzák a lakásokat, ezzel elriasztván a potenciális bérlőket. Ingatlankezelőink pontos értékelést képesek adni bármely kerületben levő ingatlan bérleti díjával kapcsolatban, így a pontos információk tudatában hatékonyabban lehet elkezdeni hirdetni. 

Ingatlan megtekintés kezelése

Esetenként előfordulhat, hogy a lehetséges bérlők akár többször is meg szeretnék tekinteni az ingatlant, még mielőtt továbblépnek a szerződéskötéshez. Ilyen esetben, Önnek, mint ingatlantulajdonosnak, nincs más választása, minthogy elérhetővé kell magát tennie hétvégéken, esténként és bármikor, amikor az ügyfelek meg kívánják tekinteni az ingatlant. Abban az esetben, ha Ön nem mutat kellő rugalmasságot, esetleg az ideje nem mindig engedi – ez a potenciális bérlők elvesztéséhez vezethet.
A PREMIER ingatlanirodában az ingatlankezelőink átveszik Ön helyett ezt a munkát, annak érdekében, hogy felgyorsítsák a bérlők kiaknázásának folyamatát, a kiadás során folyamatosan kapcsolatot tartanak a bérlőkkel és foglalkoznak kéréseikkel/kérdéseikkel. 

Szakmai kapcsolat fenntartása

A bérleti időszakban néha előfordulhatnak bizonyos vitás ügyek bérbeadó és bérlő között. A viták néha elfajulhatnak és a későbbiekben bérleti díj meg nem fizetését eredményezhetik. A kezelőink, mint egy közvetítőként is tevékenykednek, ők a garancia arra, hogy az ilyen helyzetekben maximálisan biztosítsák, hogy a bérleti díj és rezsi fizetése a bérbeadó fele folyamatos legyen.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA MÉG MA!

Kapcsolat

Kérjük adja meg adatait, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot

© 2017 Premier Propery Management Ltd. | Solution by Totalnet