Eladás

Kérjen értékbecslést!  

A befektetésének értékesítésében gondolkodik és szeretné tudni, hogy az ingatlanpiacon mennyit érhet az otthona jelenleg? Vagy épp vásárolni szeretne, esetleg kiadná az ingatlanát, vagy csak tudni szeretné, hogyan teljesít a már meglévő befektetése? Ha a kérdés felmerült, ne várjon! Töltse ki az alábbi nyomtatványt és egy részletes tájékoztatást kap cégünktől a fenti kérdésekre.
 

El szeretné adni ingatlanát?

A meglévő ingatlanának értékesítése egy teljes idős elfoglaltságot jelent. Érzelmi alapja is lehet legfőképpen, de a legvégén úgyis praktikusság és tájékozottság alapján kell döntést hoznia. A lehető legjobb árat kapni, az eladást egy kitűzött határidőn belül teljesíteni, és az eladási folyamatot minden stressz nélkül véghezvinni - ezek közös vágyai minden ingatlanát értékesítő embernek. 

A PREMIER ingatlaniroda segít abban, hogy a legjobb üzlet megszülessen, és abban is, hogy az ingatlanértékesítés mind anyagi, mind pedig érzelmi szempontból kifizetődő legyen. 


Egy pillanatkép az értékesítés folyamatból:

Túlkereset vagy túlkínálat van jelenleg a piacon? Ez az évnek egy jó időszaka az értékesítésre, vagy pár hónapot még várni kellene? Az ingatlanközvetítővel kialakított személyes kapcsolat kifejezetten nagy segítségére lehet, amikor arra a kérdésre keres választ, hogy mikor is kellene az ingatlant meghirdetni, és az sem utolsó szempont, amikor arra szeretne választ kapni, hogy mennyit ér az ingatlana. Egy szakértő értékbecslés egy tapasztalt ingatlanközvetítőtől segíthet abban, hogy jól alakítsa az irányárat. Olyan fontos tényezők határozzák meg az árat, mint a minőség, a kilátás, az otthonosság érzete, és hogy a környékbeli ingatlanok milyen árkategóriában vannak. Miután az ingatlan értékét meghatároztuk és az ingatlant nyilvántartásba vettük, itt az ideje a hirdetésnek. Amint ajánlatokat kap, körültekintően vizsgálja meg őket, tárgyaljon ahol szükséges. 

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt az értékesítés folyamán annak érdekében, hogy közös nevezőre jusson a vevővel, és hogy olyan árat kapjon a befektetéséért, amely boldoggá teszi. Amíg az ügyvédje a szerződéssel kapcsolatban ad tanácsot, addig mi mindent leegyeztetünk a vevővel az Ön nevében, a kapcsolatot fenntartjuk mindaddig, amíg a foglaló letétele, a teljes vételár kifizetése és a birtokbaadás zökkenőmentesen megtörtént.

KERESSEN MINKET MÉG MA!

Hozza meg döntését még ma az ingatlana értékesítésével kapcsolatban. Ki tudná Önt jobban segíteni, mint egy több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező profi értékesítő csapat?

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy ingatlanát a lehető legjobb áron, és legkevesebb gonddal értékesítsük!
Reméljük, hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Kapcsolat

Kérjük adja meg adatait, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot

© 2017 Premier Propery Management Ltd. | Solution by Totalnet