Kiadás

Bérlés a PREMIER Ingatlanirodán keresztül 

Egy ingatlan bérlése egyszerű dolognak tűnik elsőre, de amint elkezd ingatlanokat keresni és megtekinteni, rájön, hogy mennyire bonyolult lehet megtalálni a tökéletes ingatlant. Mi tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos az Ön ideje és pénze, ezért gyors és megbízható bérbeadási szolgáltatást ajánlunk Budapesten élő magánszemélyek és cégek részére. A PREMIER Ingatlaniroda szolgáltatásaival az ingatlan bérlés egyátalán nem lesz fáradság Önnek.

Egy profi bérbeadási szolgáltatás

A tökéletes bérelt ingatlan megtalálása – mely szükségleteinek és az anyagi helyzetének is megfelelő – egy megfelelő ügynökség nélkül fárasztó lehet.

A PREMIER Ingatlaniroda kívül-belülről ismeri a magyar ingatlanpiacot és megvannak az eszközei annak érdekében, hogy megkönnyítsék az Ön keresését. Mi vagyunk azok az ingatlanpiaci szakértők, akikben megbízhat, ha idő és pénzpazarlás nélkül szeretne tökéletes ingatlant találni.

Ajánlott bérbeadási szolgáltatásaink

PREMIER Ingatlaniroda a következő megoldásokat kínálja bérlésre:

Akár egyik bérelt ingatlanból költözne egy másikban, vagy először bérel ingatlant a fővárosban, a PREMIER Ingatlaniroda az, aki segít Önnek.

KERESSEN MINKET MÉG MA és kezdje velünk a bérbeadási folyamatot.
Garantáljuk, hogy elégedett lesz szolgáltatásainkkal. 

Bérelni szeretne?

Lakást bérlene? A PREMIER Ingatlanirodában bízhat! Tudjuk, hogy a zsúfolt fővárosban nem túl egyszerű kényelmes és megfizethető albérletet találni. Ha nincs ideje, vagy nincsenek meg a megfelelő forrásai, a mi tapasztalt ingatlanügynökeink megkeresik Ön helyett a megfelelő ingatlant, csak mondja el hol és milyen felszereltségű otthont keres, mekkora a kerete, és mi összeállítunk egy megfelelő listát Önnek, amiből válogathat. Miért korlátozza a lehetőségeit azzal, hogy saját maga keresgéli a lakásokat, amikor velünk széles körű ingatlanadatbázisból válogathat?

Bérleti megoldások elejétől a végéig

A lakásbérlés folyamata unalmas lehet a megfelelő támogatás nélkül. Attól a pillanattól kezdve, hogy elhatározta hol szeretne ingatlant bérelni, szakképzett ügynökeink végigkísérik Önt a lakásbemutatás, tárgyalás, szerződéskötés, beköltözés folyamatán. Nem kell, hogy drága idejét vagy energiáját feleslegesen pazarolja, cégünk a folyamat elejétől a végéig tartó megoldást kínál.

Szolgáltatásaink:

A bérlés megkönnyítése

Amint elmondja nekünk igényeit, összeállítunk egy listát azokból az adatbázisunkban szereplő ingatlanokból melyek szóba jöhetnek, melyekből Ön még tovább szűrhet, mielőtt megtekinti őket.

Abban az esetben, ha teljesen biztos abban, hogy meg szeretné tekinteni az ingatlant, bemutatjuk azt Önnek. Ha tetszik az ingatlan, a csapatunk felügyeli a további papírmunkát, Önnek alig lesz dolga, már a beköltözésre fókuszálhat.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy többet tudjon a bérleti megoldásokról melyeket személyre szabunk az Ön igényeinek megfelelően.

Kapcsolat

Kérjük adja meg adatait, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot

© 2017 Premier Propery Management Ltd. | Solution by Totalnet