Kiadó lakás a város szívében, a Vörösmarty téren

Budapest, Kerület 5, Vörösmarty tér

Ár:

140 000 huf

Alapterület:

38 m2

Szobák száma:

3

Lift: Igen

Légkondicionáló: Igen

Parkolás: Nem

Közös költség: 6 593

Ingatlan típusa: Lakás

Ingatlan állapota: Felújított

Fűtés: Gáz

Kilátás: Udvari

Berendezés: Berendezett

Fürdő, WC: Egyben

Hosszú távra kiadó a belváros szívében, a Vörösmarty tér legszebb részén egy igényesen bútorozott, gépesített, elegáns galériás lakás (klímával felszerelve). Az ingatlan egy liftes ház 2. emeletén található.

Összesen 38 m2-es, amelynek elosztása a következő: alsó szint 20 m2 (előszoba, konyha – teljesen gépesített, nappali, valamint WC-s, zuhanyzós fürdőszoba); a felső szint pedig 18 m2 (itt 2 külön hálószoba található). Ez azonban nem állógaléria, így inkább 160-165 cm magas bérlőknek kényelmes. A lakás 2012-ben teljes körűen felújításra került, vezetékek cserélve lettek, és a legmodernebb technikai megoldások kerületek kialakításra. 
A fűtést gázkazános cirkó radiátorokkal biztosítja. Átfolyásos vízmelegítő található a zuhanyzóban és a konyhában, inverteres klíma valamint led világítások a nappaliban. Ezeknek köszönhetően a havi rezsi költség nem haladja meg a 20.000 Ft-ot sem. Közös költség: 6 593 Ft/hó

A lakás 2 havi kaució és az első havi bérleti díj megfizetésével költözhető igényes bérlő számára (közjegyzős szerződés).

Kata Zabeczki

Managing Director
kata@ppmgt.hu
+36 70 679 8849

Kapcsolat

Kérjük adja meg adatait, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot

© 2017 Premier Propery Management Ltd. | Solution by Totalnet